Test årets galeste spill

Her er en spillbar demo av Cargo: The Quest for Gravity.

I Cargo har gudene slått fast at menneskene ikke lenger fortjener livets rett. Derfor har vi rett og slett blitt fjernet. I vårt sted har gudene plassert en gjeng nakne små gnomer, som visstnok skal være overlegne oss på alle måter. Samtidig har de, i sin uendelige visdom, stoppet jordens rotasjon og skrudd av tyngdekraften.

Dermed er det opp til deg å få orden på sakene igjen, ved hjelp av egendesignede kjøretøyer og en god porsjon fantasi.

I forrige uke publiserte vi anmeldelsen av Cargo: The Quest for Gravity, hvor jeg slo fast at det var et av de merkeligste spillene jeg har vært borti:

Ikke spør.

– Cargo: The Quest for Gravity er noe av det rareste jeg noensinne har spilt, og det er i mine øyne grunn nok til å anbefale at du tar en titt. Galskapen er til å ta og føle på. Men som spill har Cargo likevel flere svakheter. Til fots er figuren din treig og litt klumsete, og det blir sjeldent bedre når du setter deg bak roret, rattet eller spakene på et av dine hjemmelagde kjøretøyer.

Nå kan du teste spillet selv, takket være en demo. Denne er på cirka 800 MB, og inneholder den første delen av spillet (som foregår på høsten). Du kan blant annet laste den ned herfra:

Fullversjonen Cargo er til salgs via digital distribusjon, fra en rekke ulike portaler.

Siste fra forsiden