Test Drive-utvikler streiker

Heftige protester mot utgiver Atari.

Eden Games ble ferdig med Test Drive Unlimited 2 i starten av 2011, men allerede nå vil Atari kutte i staben hos utvikleren. Det faller ikke i spesielt god jord.

Test Drive Unlimited 2.

Gamasutra kan nemlig melde at man har fått et brev fra Eden Games som forteller at man vil gjennomføre en symbolsk dagsstreik i protest mot dårlig ledelse hos Atari. Ifølge brevet ønsker Atari å kutte mellom 50 og 80 stillinger hos det Lyon-baserte studioet i juni.

Streiken skal vise de ansattes styrke og åpne kommunikasjonskanaler med Atari-sjef Jim Wilson, som ifølge Eden Games aldri har introdusert seg selv for de ansatte etter at han fikk jobben i 2008.

De ansatte ønsker også innsikt i økonomiske dokumenter relatert til salgstallene til Test Drive Unlimited 2.

Atari har så langt ikke kommentert saken om Eden Games, som for øvrig ble kjøpt opp av utgiveren i 2002.

Når det gjelder selve spillet fikk det en relativt middelmådig mottakelse her på Gamer.no, og det virket som om Test Drive Unlimited 2 hadde hatt godt av ytterligere seks måneder i utvikling.

– Test Drive Unlimited 2 er per i dag alt for svakt til å kunne bli en klassiker. Spillet blir lagt på hyllen, i hvert fall frem til Eden Games har fått tid til å gjøre det ferdig, skrev vi i vår anmeldelse.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden