The Banner Saga kommer til PlayStation 4

Sammen med tre andre spennende spill.

Stoic Entertainment

PlayStation 4 får nok et lass med indie-spill fra PC-scenen. Denne gangen er det en utgiver ved navn Versus Evil som står for overføringen, og bare ett av spillene har blitt sluppet tidligere.

The Banner Saga.

Det spillet er til gjengjeld en temmelig flott affære, nemlig det vikinginspirerte rollespillet The Banner Saga. I vår anmeldelse fikk PC-versjonen karakteren ni, og anmelder Øystein Furevik beskrev det som et av de mest oppslukende og gripende spillene han hadde spilt på lenge.

The Banner Saga følger en gruppe overlevende i en verden midt i det som ser ut til å være en sikker undergang for både menneheten og en rase mektige kjemper.

Du må forsøke å lede dem trygt gjennom farlige miljøer, der du ikke bare må bekjempe fiender men også må forsøke å sjonglere alt for få ressurser slik at ikke folkene dine sulter.

Kyn.

Tre andre spennende spill

Spill nummer to er Kyn, et taktisk actionrollespill som skilter med mange spennende elementer. Hovedpoenget er å beskytte en landsby i (nok) en vikinginspirert fantasiverden, og handlingene dine vil påvirke byen din på ulike måter. Men fiendene du møter har også slike mål, og deres landsbyer består ikke bare av krigere men også sivile.

Neste spill er Toren, et spill vi ikke har rukket å nevne tidligere her på Gamer.no. Dette er et actioneventyr fra Brasil, der du må overvinne både fiender og gåter på vei opp et mystisk tårn. Dette fargerike spillet har blitt sammenlignet med PlayStation 2-klassikeren Ico.

Toren.

Det siste spillet som kommer til PlayStation 4 heter Armikrog, og er et eventyrspill fra skaperen av Earthworm Jim og The Neverhood. Spillet benytter seg av «claymation»-grafikk og vil skilte med massevis av mer eller mindre barnslig humor. Vi la ut en fyldigere nyhetsartikkel om dette spillet tidligere i dag.

Alle spillene skal etter planen lanseres for PlayStation 4 tidlig i 2015.

PlayStation 4 er en populær konsoll for indie-utviklere, og får blant annet en rekke norske spill. Disse inkluderer Drømmefall Kapitler fra Red Thread Games, Shiftlings fra Rock Pocket Games, Teslagrad fra Rain Games og Among the Sleep fra Krillbite Studios.

Siste fra forsiden