The Elder Scrolls Online kunngjort

Rollespillserien tar steget over i MMO-verdenen.

Ryktene har svirret om at vi kom til å få et massivt flerspillerspill satt til The Elder Scrolls-universet, og nå har det amerikanske bladet Game Informer bekreftet at et slikt spill er på vei. Det heter The Elder Scrolls Online, og kommer til PC og Mac i 2013.

Spillet utvikles av Zenimax Online Studios, og ifølge Game Informer vil det foregå 1000 år før hendelsene i seriens ferskeste spill, Skyrim. Den daedriske prinsen Molag Bal planlegger å visstnok å trekke hele Tamriel inn i sitt demoniske rike, og det kan vi selvsagt ikke ha noe av. Dermed er det behov for helter.

Samtidig kriges det i Cyrodiil, hvor tre ulike fraksjoner kjemper om makten. Spillerne kan alliere seg med disse, og kjempe mot hverandre i «player versus player»-slag. Kampen om keiserens trone skal drives av spillerne selv. I tillegg loves rike muligheter for solospill.

Bilde fra nettstedet til Zenimax Online.

– Det blir ekstremt tilfredsstillende å endelig kunne avduke det vi har jobbet med i de siste årene. Hele teamet er fast bestemt på å skape tidenes beste MMO-spill, og et som er The Elder Scrolls-serien verdig, sier Matt Firor, sjef for Zenimax Online.

Studioet ble stiftet i 2007, og dette er det første spillet de har kunngjort. Matt Firor har erfaring fra Mythic Entertainment, og var produsent på det kritikerroste MMO-spillet Dark Age of Camelot.

Game Informer skryter av massevis av eksklusive detaljer i juni-nummeret sitt, og vil dessuten legge ut en teaser fra spillet på nettstedet sitt i morgen.

Her er den første traileren for spillet:

Klarer ikke laste video

Les også: – Derfor lager vi ikke et Elder Scrolls-MMO

Siste fra forsiden