– The Last of Us minner oss om Half-Life 2

Hør om et av årets beste spill på ukens Rad Crew-podkast.

Nå retter Rad Crew fokuset på to vidt forskjellige verdener. Den ene er en post-apokalyptisk versjon av vår egen klode, der en soppinfeksjon har tatt livet av de fleste menneskene, og de som er igjen er som regel ute etter å drepe deg. Den andre: en liten landsby der du befinner deg i en evig gjeldsspiral i klørne til en slu vaskebjørn.

Hør hva vertene mener om Animal Crossing: New Leaf.
The Last of Us har begeistret mange.
Destiny er et av E3-spillene gutta gleder seg ekstra mye til.

Vi snakker selvsagt om de nyutgitte spillene The Last of Us og Animal Crossing: New Leaf.

– Tar zombier til et nytt nivå

The Last of Us er Naughty Dogs foreløpig siste spill etter braksuksessen med Uncharted-serien. Alle i studio har prøvd storspillet om Joel og Ellie, som sammen må overleve i en brutal verden full av dystre fremtidsvisjoner. Gutta forteller hvordan spillopplevelsen traff dem rett i hjertet, men at det er viktig å være i riktig humør for å spille det i lengre strekk.

I tillegg har to av dem lekt seg med Animal Crossing: New Leaf, det nyeste kapittel i serien som handler om ingenting. Her bor du i en landsby, dekorerer huset ditt, betaler ned gjelda for å få større hus, og snakker med dine digitale dyrenaboer. I tillegg er du nå borgermester, og får dermed mer ansvar over byen.

Vertene er ikke helt ferdig med E3 2013, og innleder episoden med sin sedvanlige toppliste. Temaet denne uka er E3-spillene de gleder seg mest til.

Her er menyen i episode 127:

  • E3-spillene vi gleder oss mest til (00:06-00:25)
  • Aktuelle nyheter (00:26-00:35)
  • The Last of Us (00:39-00:56)
  • Animal Crossing: New Leaf (57:00-01:18)
  • Kommentarer fra lytterne (01:19-01:35)

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i over to år, og som debuterte på Gamer.no for kort tid siden. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse: inFamous: Second Son

Det er produsert 126 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 126
Rad Crew: Episode 125
Rad Crew: Episode 124

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden