The Mighty Quest for Epic Loot får åpen beta

Bygg slottet ditt og invader andres.

Ubisoft kunngjorde nylig at gratisspillet The Mighty Quest for Epic Loot, som skal komme i løpet av 2013 en gang, nå kan testes av alle.

Betatesting har pågått en stund, men har ikke vært åpen for alle. Fra 30. juli til 6. august får imidlertid alle sjansen til å teste spillet. Det eneste du trenger er å logge inn med en Uplay-konto på hjemmesiden.

Spillet er en blanding av bygging og isometrisk actionrollespill. Du skal bygge ditt eget slott, med feller og monstre som beskytter skattene dine. Du må tenke taktisk, og skal få stor frihet både med tanke på visuell stil og hvordan du legger opp slottet. Når du så er ferdig med det kan du ta med helten din ut på tur, og angripe andre spilleres slott.

Hakk og sving

Da må du hakke og skyte deg vei gjennom utfordringer lik dem du selv har laget i ditt eget slott. Vår skribent Espen fikk se på spillet i fjor, og hadde følgende å si om det:

Sving sverdet og skyt piler.

– Alt i alt tror jeg The Mighty Quest For Epic Loots suksess vil stå og falle på hvor lenge det klarer å holde spillere investert i Opulencia. Slik det ser ut for øyeblikket vil nok dette neppe bli noe problem, for med stor frihet til å personalisere sitt eget slott, og endeløse fiende-borger å penetrere forsvaret til vil man neppe gå tom for ting å gjøre med det første.

The Mighty Quest for Epic Loot blir utviklet av Ubisoft Montreal, selskapet som har stått bak stortitler som Far Cry 3, Assassins Creed 3 og det kommende storspillet Watch Dogs.

Siste fra forsiden