The Sims 4 utsettes

Livsstilssimulatoren kommer en god del senere enn planlagt.

The Sims 4 kommer høsten 2014.
EA

Det neste innslaget i den uhyre populære The Sims-serien kommer ikke tidlig i 2014 likevel. Utgiver EA melder i en pressemelding at The Sims 4 skyves til høstparten av året, men oppgir ingen konkret dato for når spillet kan ventes.

EA

The Sims 4 ble først vist under Gamescom i Köln. På arrangementet fortalte utvikler Maxis om SmartSim, en funksjon som setter Simmenes følelsesliv i fokus. Spilleren kan påvirke følelsene til sine menneskeskapninger, og kan dermed manipulere de til å gjøre hva man ønsker.

Følelser

Gamer.no fikk også sett litt nærmere på hva vi har i vente under messen, og kunne melde om et stødig fundament med interessante påbygg.

– Vi blir lovet simmer som faktisk lever sine egne liv basert på deres indre følelsesliv, og hvis dette fungerer like godt i praksis som det vi fikk se i Köln lover det godt for seriens fjerde installasjon. Mulighetene til å gjøre ulike ting avhengig av hvorvidt man var full av sinne eller full av kjærlighet virker spennende, og kanskje vil dette tillegge et taktisk element til det ellers så simplifiserte simulatorspillet, skrev Espen Jansen i sin sniktitt.

Ingen nettkrav

I motsetning til Maxis' snublesteg med SimCity er ikke en konstant tilkobling til Internett nødvendig for å nyte spillet. Det er nok neppe et dumt valg med tanke på hvordan situasjonen utviklet seg tidlig i 2013, med arge kjøpere som ikke greide å få koblet seg til spillets servere. At Maxis tilsynelatende spredde feilinformasjon hjalp nok heller ikke på situasjonen.

Les også: Sniktitt på The Sims 4
Les også: The Sims 4 fokuserer på følelseslivet

Siste fra forsiden