The Unfinished Swan med dato

Spennende PSN-spill kommer senere denne måneden.

På den offisielle PlayStation-bloggen har Sony røpet lanseringsdatoen til The Unfinished Swan, et spennende og unikt PlayStation 3-spill som skal slippes via PlayStation Network.

Spillet blir tilgjengelig for salg i Europa den 24. oktober, men om du er PlayStation Plus-medlem dukker det opp uken før, den 17. oktober.

The Unfinished Swan begynner med en fullstendig hvit verden. For å oppdage hva som befinner seg i den kan du kaste ut sort maling, som vil dekke overflatene den treffer og dermed gjøre dem synlige. Men dette er bare et av elementene i dette førstepersons utforskningsspillet, og flere introduseres etter hvert.

Handlingen følger en liten gutt som heter Monroe. Moren hans var en kunstner, som aldri helt ble ferdig med bildene sine. Når hun blir borte sendes Monroe på barnehjem. Han får imidlertid beholde ett av bildene hennes som et minne, og han velger The Unfinished Swan, et bilde av en svane. En dag er imidlertid svanen borte, og alt Monroe ser er noen oransje små spor som går innover i det hvite lerretet. Disse bestemmer Monroe seg for å følge.

Det er fortsatt mye vi ikke vet om The Unfinished Swan, men ting blir nok klarere når det har kommet ut. Utviklerne har i alle fall fortalt at de ønsker å skape en følelse av undring, og gi spillerne stadige overraskelser mens de utforsker den merkelige verden som skjuler seg inni maleriet.

Les også: Anmeldelse: Journey
Les også: Spill offisielt anerkjent som kunst

Siste fra forsiden