The Walking Dead-eventyret fortsetter til høsten

Telltale gløtter også på de kommende konsollene.

I en uttalelse til GameInformer har Teltale Games slått fast at de sikter på å ha andre sesong av det episodiske zombieeventyret The Walking Dead ute allerede til høsten. Meldingen kom etter at Eurogamer gjorde et intervju med Telltale-sjefen Dan Connors, der han påstod at spillet ikke kom før neste år.

– Vi beklager om vi forvirret dere, og takker alle fans for at de fremdeles er spente på Telltales serier, står det i uttalelsen.

Hva med en PlayStation 4-versjon?

Når høsten til slutt fører med seg mer zombiegøy, forventer nok mange å se sesong to på PlayStation 4 og Microsofts neste konsoll. Telltale Games-sjefen Dan Connors kunne dog ikke slå fast noe med sikkerhet da han snakket med Eurogamer under årets BAFTA-utdeling.

– Vel, jeg tror da det, svarer han på Eurogamers spørsmål om en PlayStation 4-utgave.

– Jeg vil tro det, men det kommer nok til å være avhengig av timing. Men vi har ikke fått nok informasjon fra Sony til å annonsere noen ting.

Ting å gjøre mellom episodene

Dramaet om eks-fangen Lee og ungjenta Clementine fanget mange.

Connors makkere, Kevin Boyle og Kevin Bruner, ble huket tak i av IGN under det samme arrangementet. De kunne fortelle at The Walking Deads andre sesong vil ta i betraktning de valgene spilleren tok i løpet av 2012s fem episoder.

– Det kommer til å være en mengde mer sosiale- og mellomhendelser mens man venter på en ny episode, der vi helt klart kommer til å benytte oss av hva de nye plattformene tilbyr. Vi er kjempespente på PlayStation 4, og på hva de andre konsollutgiverne tukler med, forteller Boyle.

Muligens vil lagringsfiler fra PlayStation 3-utgaven av spillet kunne leses av på PlayStation 4 også, selv om Kevin og Kevin ikke kunne bekrefte det.

Zombiemarerittet fortsetter i høst.

– Vi snakker med Sony, og de forstår hva den hemmelige ingrediensen i The Walking Dead er . Forvent at vi snakker om det om ikke så alt for lenge, erter Bruner.

I mellomtiden kan vi kanskje få smake på hva det nå enn er forfatter Gary Whitta lokket med for et par uker siden.

Les også
Nye hemmeligheter i Secret Files

– Nei, han har fått sparken. Vi kastet ham ned i zombiegraven, spøker Connors overfor Eurogamer.

– Vi har nok noe å annonsere veldig snart når det kommer til hva vi ønsker å gjøre. Det blir annerledes, forteller han etterpå.

The Walking Dead fanget spillfans over hele verden i fjor, og har krafset til seg en rekke priser i mindre og større kåringer. I Gamer.nos egen årskåring fikk spillet æren av å ha årets beste historie, mens det havnet på andreplass når det om til den gjeveste prisen av dem alle: årets enspilleropplevelse.

Les om Activisions alternative The Walking Dead-spill

Siste fra forsiden