The Walking Dead kommer til iOS torsdag

Apple-utgaven av Telltale Games' zombieeventyr får nytt grensesnitt.

Telltale Games har annonsert at den første episoden i deres nyeste episodebaserte spill, The Walking Dead: The Game, blir å finne på iPhone og iPad førstkommende torsdag. Episoden, som har undertittelen A New Day, vil koste 4,99 dollar, eller 35 norske kroner.

Om du så skulle finne ut at The Walking Dead-spillet er noe for deg tilbyr Telltale muligheten til å forhåndsbestille alle de resterende fire episodene for 14,99 amerikanske dollar. Nordmenn vil måtte punge ut 105 kroner for denne pakken. Er du mer skeptisk på de kommende episodene kan du handle de enkeltvis i stedet, men da blir totalprisen også høyere.

Nytt grensesnitt.

Nytt grensesnitt

For å akkommodere de nye plattformene har Telltale bygget et nytt grensesnitt, slik at berøringsskjermbrukerne skal slippe å tråle seg gjennom spillet med labre kontrollmuligheter.

De siste par månedene har PC-, Mac-, PlayStation 3- og Xbox 360-spillere kunnet subbe seg gjennom de to første episodene i spillmatiseringen av The Walking Dead-tegneserien. Både iPad og iPhone har de siste årene fått en god dose Telltale Games-spill, men de kommer som regel litt senere enn sine konsoll- og PC-brødre.

De to første episodene har allerede kommet ut til konsollene, Mac og PC, og har fått overveldende god kritikk her på Gamer.no. Vår anmelder følte den andre episoden gav mer spenning og brutalitet enn den første, og gleder seg til neste innslag i serien.

The Walking Dead: The Game vil kun fungere på iPad 2, den nye iPad, iPhone 4, iPhone 4S, og fjerdegenerasjons iPod eller sterkere. Det er ikke kjent når vi kan vente oss de resterende fire episodene på Apple-enhetene.

Les også: Anmeldelse: The Walking Dead Episode 1: A New Day Les også: Anmeldelse: The Walking Dead Episode 2: Starved For Help

Siste fra forsiden