The Walking Deads andre sesong avsluttes neste uke

Nå er det ingen vei tilbake for Clementine.

Telltale har mange baller i luften om dagen, og når de ikke lager eventyrspill av Game of Thrones og Borderlands, jobber de på spreng for å gjøre ferdig de spillseriene de allerede har påbegynt. The Wolf Among Us var først ute da Bigby Wolf pakket snippesken for en drøy måned siden, og nå er det Clementines tur.

Sent i går kveld kunne nemlig de amerikanske eventyrmakerne annonsere at den siste episoden av The Walking Deads andre sesong slippes neste uke. Episoden, som går under det passende tilnavnet No Going Back, vil dukke opp på Steam 26. august, før det er PlayStation 3, Xbox 360 og PlayStation Vita står for tur 27. De som har fulgt Clementines reise på iPhone og iPad får tilgang på episoden dagen etter.

The Walking Dead er Telltales spillmatisering av den populære TV- og tegneserien ved det samme navnet, og etter den følelsesladde første sesongen i skoene til Lee Everett fikk vi fortsette i rollen som ungjenta Clementine i sesong to.

Vi satt igjen med et godt inntrykk av hennes nye eventyr etter den første episoden, og skrev da at «den første episoden i skoene til Clementine er helt på linje med de beste avsnittene fra originalsesongen, og langt bedre enn åpningen på Lees eventyr, med mer spenning, mer dramatikk og bedre flyt.»

Det eneste som gjenstår nå, er å se om Telltale også kan sette et like spennende og dramatisk punktum på Clementines reise. Vår anmeldelse av sesongen sett over ett kan du lese her på Gamer.no neste uke.

Dette er imidlertid ikke slutten for Telltales lek med de vandrende døde.
The Walking Dead får en tredje sesong »

Trailer for den femte og siste episoden av sesong to. Vi advarer mot store spoilere!

Siste fra forsiden