– The Witcher 3 blir like pent på konsoll og PC

CD Projekt RED lover at spillet blir en fryd for øyet, også på konsoll.

Opp gjennom årene har spill som kommer på både konsoll og PC alltid hatt små og store forskjeller. Den mest åpenbare forskjellen handler som regel om det grafiske, der datamaskinene som oftest greier å utkonkurrere sine konsollmotstykker.

– Øyesnop for alle!

I et intervju med nettstedet DualShockers.com forteller The Witcher 3: Wild Hunt-regissør Konrad Tomaszkiewicz at dette ikke blir tilfellet i Geralts siste eventyr.

– Vi sikter mot å tilby den samme opplevelsen på alle plattformene. Vi utvikler The Witcher 3 for neste generasjons konsoller, så vi kommer ikke til å kutte ned det visuelle . Øyesnop for alle, utbryter den polske spilldesigneren i intervjuet.

Øyesnop.

Da CD Projekt REDs forrige spill, The Witcher 2: Assassins of Kings, kom på Xbox 360 i 2012 greide ikke det ressurskrevende spillet å ta seg like godt ut som på PC. Kanskje ikke så rart, da den seks år gamle konsollmaskinvaren begynner å dra på årene. Nedskaleringen plaget ikke vår anmelder, men han kom ikke unna at PC-utgaven lå et par hestehoder foran konsollutgaven.

Stor åpen verden

The Witcher 3: Wild Hunt blir seriens første inntog i sandkassesjangeren, med en verden som har blitt beskrevet som 30 ganger større enn forgjengeren. Historien skal sette punktum for hovedmonsterjeger Geralt of Rivia, men det er ikke kjent om det blir CD Projekt REDs siste The Witcher-eventyr.

Mer øyesnop.

Gamer.no-skribent Marius Kjørmo fikk se spillet i aksjon under årets E3-messe, og kom ut av spillvisningen med muntert sinn.

– Det jeg fikk se av The Witcher 3: Wild Hunt gjorde at jeg gleder meg enormt til å få kloa i spillet. Den åpne, dynamiske verdenen, de varierte områdene, og muligheten til å påvirke samfunnet rundt deg gjør at dette virkelig appellerer til min spillsmak, skrev den lystige vestlendingen.

The Witcher 3: Wild Hunt kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows i 2014.

Les også: Lag dine egne Witcher-eventyr Les også: – Ingen plass til flerspiller i The Witcher 3

Siste fra forsiden