The Witcher 3 - CD Projekt RED

The Witcher 3-sjefen forlater CD Projekt etter anklager om mobbing

– Jeg beklager alle problemene jeg har skapt.

CD Projekt RED

Konrad Tomaszkiewicz, spillsjef for gigasuksessen The Witcher 3: Wild Hunt, har forlatt utvikler CD Projekt RED. Det kommer etter anklager om mobbing på arbeidsplassen, noe Tomaszkiewicz nekter for.

The Witcher 3 har solgt over 30 millioner eksemplarer.
CD Projekt RED

Som Bloomberg forteller har CD Projekt de siste månedene etterforsket anklager mot Tomaszkiewicz. Han ble til slutt frifunnet, men i en e-post sendt til studioets ansatte forklarer hovedpersonen at han likevel har valgt å trekke seg.

– Likevel er det mange mennesker som føler seg redde, stresset og ukomfortable når de jobber med deg, heter det i brevet der Tomaszkiewicz også beklaget alle problemene han har skapt.

Dermed er Tomaszkiewicz' tid i CD Projekt over etter drøye 17 år. Utvikleren begynte som tester på det første The Witcher-spillet, før han steg i gradene og endte med å lede an arbeidet med The Witcher 3. Tomaszkiewicz var også sentral i arbeidet med Cyberpunk 2077.

Tapet av Tomaszkiewicz føyer seg til listen over trøbbel hos CD Projekt. Selskapet har slitt på flere fronter siden lanseringen av Cyberpunk 2077, med mye dårlig publisitet, utpressingsforsøk og pågående søksmål.

LES OGSÅ: CD Projekt RED refunderte 30 000 eksemplarer av Cyberpunk 2077 »
LES OGSÅ: Varsler store endringer hos CD Projekt RED »

Siste fra forsiden