THQ-navnet gjenoppstår

Svenskeide Nordic Games har kjøpt rettighetene.

Darksiders.
Nordic Games

Da THQ gikk konkurs sent i 2012 og rettighetene til spillene deres ble solgt trodde nok de fleste at navnet var dødt og begravet. Men nå har Nordic Games, som fra før av hadde kjøpt rettighetene til en stor del av THQs spill, også kjøpt navnet.

Tilbake fra de døde

Darksiders-serien er overraskende populær.

Til nettstedet Polygon bekrefter Klemens Kruezer at utgiveren har kjøpt THQ-navnet, og at de vil bruke det til å utgi spill.

– Det var en overraskelse for mange industriveteraner og spillere at vi vant budrunden om THQ-titlene. Utfordringen var at ingen hadde hørt om Nordic Games tidligere. Det var så mange artikler med overskriften «Who the fuck is Nordic Games?», sier Kruezer.

Hvorvidt selskapet vil bruke THQ-navnet på alle sine kommende spill er usikkert, men det vil nok i alle fall brukes på det nye spillet i serien MX vs ATV.

Kruezer sa også at selskapet vil komme med flere annonseringer om fremtiden på spillmessen Gamescom i august. Da hører vi kanskje mer om deres planer for den populære Darksiders-serien.

En stor del av det som i dag er Nordic Games er forøvrig restene av et annet konkursrammet spillselskap, nemlig østerrikske JoWooD.

Siste fra forsiden