Project Mercury avduket

Tid og død

Neste spill fra Elder Scrolls-designer Ken Rolston har fått navn.

For noen måneder siden siden kunne vi melde at EA hadde sikret seg det spennende rollespillprosjektet Project Mercury fra utvikler 38 Studios.

Project Mercury er neste spill fra Elder Scrolls-designer Ken Rolston, og studioet har også sikret seg den bestselgende forfatteren R. A. Salvatore og tegneserieskaper Todd McFarlane for å jobbe med spillet. Førstnevnte har skrevet en rekke bestselgere innen fabelprosa, mens McFarlane er mest kjent for tegneserien Spawn.

Hvem er denne mannen uten hår på hodet?

I anledning den amerikanske tegneseriemessen Comic-Con har EA sluppet de første detaljene og bildene av spillet, samt gitt det et navn. Kodenavnet Project Mercury er nå droppet til fordel for tittelen Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Handlingen foregår i fantasiverdenen Amalur, og fungerer som bakteppe for et stort, åpent rollespill i samme gate som Morrowind og Oblivion. Konkrete detaljer om historien er ikke oppgitt, men den ferske nettsiden til spillet gir noen hint.

Døden, skjebnen og hovedpersonens evne til trosse disse ser ut til å være sentrale elementer. Det meste av publisert materiale hittil viser en mannlig og skallet hovedperson, men det er uvisst om han er den eneste du kan spille som, eller om han bare er en hendig frontfigur for spillet.

Salvatore har skrudd sammen bakgrunnshistorien for spillverdenen, mens McFarlane fungerer som både konsepttegner og oppsynsmann for grafikk og animasjon. Hele kalaset er satt i gang av den tidligere baseballspilleren Curt Schilling.

Kingdoms of Amalur: Reckoning kommer en gang i 2011, og slippes på Xbox 360, PC og PlayStation 3.

Siste fra forsiden