Tidlig lansering for The Incredible Machine-oppfølger

Rube Goldberg-aktige Contraption Maker får alfa-lansering i morgen.

Hvis du var PC-eier på nittitallet er sjansene store for at du har vært borti The Incredible Machine-serien. I disse hjernetrimspillene var målet å oppnå tilsynelatende enkle mål ved å bygge avanserte og ofte overkompliserte maskinerier og kjedereaksjoner.

Nå er skaperne av The Incredible Machine tilbake med en lett gjenkjennelig åndelig oppfølger. Den heter Contraption Maker, og en tidlig versjon lanseres allerede i morgen, 28. august, på Steams Early Access-tjeneste. I den ferdige versjonen vil fokuset være på hjernetrim, men i den første tilgjengelige utgaven får du kun eksperimentere.

Fysikkbasert sandkasse

Du får 70 forskjellige gjenstander å leke med, og disse kan du bruke til å lage dine egne utfordringer eller bare omfattende kjedereaksjoner. Kreasjonene dine kan så deles via Steam Workshop.

Den endelige versjonen vil få langt flere gjenstander og byggeklosser, over 100 offisielle nøtter, programmerbare figurer og samarbeidsflerspiller. I forhold til originalspillene loves vi blant annet langt bedre fysikksimulering og muligheten til å lage nesten uendelig store maskinerier. Konkrete nyheter inkluderer blant annet flere muligheter med tau og vekter.

Contraption Maker kommer til Windows og OS X-utstyrte datamaskiner. Under artikkelen kan du se en trailer fra spillet, og originalspillet er fortsatt tilgjengelig hos GOG.

Les også: Tilbakeblikk på Lemmings
Les også: Trim hjernen med Armadillo Run

Rube Goldberg ville vært stolt.

Siste fra forsiden