Top Gun blir spill igjen

Til farligsonen!

Paramount gir seg ikke.

De siste årene har det amerikanske filmselskapet Paramount gjort en del forsøk på å trenge inn på spillmarkedet. Dette involverer selvsagt at de graver i sitt rikholdige filmarkiv for å finne materiale å lage spill av. Et nytt Days of Thunder-spill har allerede blitt kunngjort, og nå skal enda en Tom Cruise-film til pers.

I likhet med Days of Thunder har Top Gun blitt spill en del ganger tidligere, og denne gangen er det britiske doublesix som skal stå for utviklingen. På sin hjemmeside beskriver de prosjektet som et arkadeflyspill i samme gate som Ace Combat og HAWX.

Spillet skal by på sju forskjellige moduser, inkludert en hvor du påtar deg rollen som den unge piloten Maverick og følger en historie inspirert av filmen. Du starter med å lære flygekunst på akademiet og får så kjempe i luftrommet over India-havet. Der skal du delta i raid på fiendens hovedkvarterer og slåss mot deres ess.

I de andre modusene får du blant annet kjempe alene mot endeløse horder av kampfly eller slå deg sammen med andre over nettet for å krige mot hverandre eller på lag. Man kan også låse opp nye jagerfly ved å spille de forskjellige modusene.

Top Gun lanseres over nett til PlayStation 3, PC og Mac i løpet av sommeren.

Siste fra forsiden