Til New Orleans i nytt Assassin's Creed

Vita-eksklusivt snikmorderspill har kvinnelig hovedperson.

Hver gang et blad har eksklusiv informasjon om et spill, tar det cirka fem minutter før denne informasjonen ligger på forumet NeoGAF. Slik er det også med Assassin's Creed 3: Liberation.

Dette Vita-eksklusive spillet skal lanseres samtidig med Assassin's Creed 3, og foregår i New Orleans. Vi får rollen som den kvinnelige snikmorderen Aveline, som visstnok har aner både i Frankrike og i Afrika, og spillet skal finne sted i tiden mellom 1765 og 1780. Avelines sjef er en rømt slave ved navn Agate, som skal være lederen for snikmorderne i New Orleands. Selv ser hun litt sjørøveraktig ut. I løpet av spillet skal Aveline møte Assassin's Creed 3-hovedperson Connor, men det er ikke klart hvordan handlingen i de to spillene henger sammen.

Aveline får bruke våpen som musketter, macheter og granater, og hun vil også få muligheten til å stjele ting fra forbipasserende. I tillegg til selve byen vil spillet foregå rundt om i Mexico-gulfen, hvor du blant annet må forholde deg til alligatorer og andre skumle greier. Spillet skal tilby store og åpne miljøer, og hele New Orleans skal kunne utforskes uten en eneste lasteskjerm.

Utviklingen foregår visstnok hos Ubisoft Sofia, og det skrytes av at dette skal være et «ekte Assassin's Creed-spill». Det er visstnok ikke Desmond som bruker Animus-systemet i dette spillet, men noen andre. I tillegg til enspiller vil spillet ha en flerspillermodus «skreddersydd Vita-opplevelsen».

Assassin's Creed 3: Liberation blir utvilsomt et av spillene Ubisoft vil vise frem på nattens pressekonferanse i forkant av E3. Den sparkes i gang ved midnatt norsk tid. Følg med på vår E3-seksjon om du ikke vil gå glipp av noen av nyhetene fra spillverdenens største messe.

Les også: Assassin's Creed III foregår i Amerika
Les også: Ubisoft vil stoppe flere Assassin's Creed-søksmål

Siste fra forsiden