Til tross for store problemer har spillere kastet seg over PUBG på Xbox One
(Bilde: Bluehole)

Til tross for store problemer har spillere kastet seg over PUBG på Xbox One

Og både utvikleren og Microsoft lover nå kraftige forbedringer.

Det allerede populære Playerunknown's Battlegrounds ble lansert i en såkalt Game Preview-utgave på Xbox One forrige uke, og i vår test konkluderte vi med at spillet hadde så mange problemer på plattformen at det var vanskelig å anbefale. Like fullt har spillere kastet seg over det, viser det seg.

Som blant andre GameSpot melder kunngjorde utvikleren nylig at Xbox One-versjonen nådde én million spillere bare i løpet av de første 48 timene. Dermed ser det altså ut til at de mange tekniske problemene ikke var vært så graverende for de store massene.

 
  Bilde: Bluehole

Lover forbedringer snart

Utvikleren skriver i den samme Twitter-meldingen at dette bare er begynnelsen på konsoll-satsingen, og at mange oppdateringer og forbedringer av spillet på Xbox One vil komme i ukene og månedene fremover.

Etter lanseringen av Game Preview-utgaven på Xbox One kom det riktignok mange klager, og Xbox-sjefen hos Microsoft, Phil Spencer, svarte på klagene i en Twitter-melding. Spencer skriver at de har lagt merke til tilbakemeldingene. Han lover at oppdateringer er på vei.

Som vi påpekte i vårt inntrykk av Xbox One-versjonen av spillet består problemene blant annet i sviktende bildefrekvens, særlig i travle situasjoner. I tillegg har teksturer og objekter en tendens til å hoppe inn og ut av bildet, og vår journalist pekte også på at meny- og kontrollsystemet foreløpig er dårlig tilpasset konsoll.

PUBG lanseres på Windows den 20. desember, når spillet går ut av Early Access-fasen på Steam, men det er ennå uvisst når Xbox One-versjonen blir ferdig.

Slik blir det nye PUBG-kartet »

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen