Til tross for store problemer har spillere kastet seg over PUBG på Xbox One

Og både utvikleren og Microsoft lover nå kraftige forbedringer.

Bluehole

Det allerede populære Playerunknown's Battlegrounds ble lansert i en såkalt Game Preview-utgave på Xbox One forrige uke, og i vår test konkluderte vi med at spillet hadde så mange problemer på plattformen at det var vanskelig å anbefale. Like fullt har spillere kastet seg over det, viser det seg.

Som blant andre GameSpot melder kunngjorde utvikleren nylig at Xbox One-versjonen nådde én million spillere bare i løpet av de første 48 timene. Dermed ser det altså ut til at de mange tekniske problemene ikke var vært så graverende for de store massene.

Bluehole

Lover forbedringer snart

Utvikleren skriver i den samme Twitter-meldingen at dette bare er begynnelsen på konsoll-satsingen, og at mange oppdateringer og forbedringer av spillet på Xbox One vil komme i ukene og månedene fremover.

Etter lanseringen av Game Preview-utgaven på Xbox One kom det riktignok mange klager, og Xbox-sjefen hos Microsoft, Phil Spencer, svarte på klagene i en Twitter-melding. Spencer skriver at de har lagt merke til tilbakemeldingene. Han lover at oppdateringer er på vei.

Som vi påpekte i vårt inntrykk av Xbox One-versjonen av spillet består problemene blant annet i sviktende bildefrekvens, særlig i travle situasjoner. I tillegg har teksturer og objekter en tendens til å hoppe inn og ut av bildet, og vår journalist pekte også på at meny- og kontrollsystemet foreløpig er dårlig tilpasset konsoll.

PUBG lanseres på Windows den 20. desember, når spillet går ut av Early Access-fasen på Steam, men det er ennå uvisst når Xbox One-versjonen blir ferdig.

Slik blir det nye PUBG-kartet »

Siste fra forsiden