Tilbake til romertiden i Total War: Rome II

Et av verdens mest kritikerroste strategispill får oppfølger.

Total War-serien har mange tilhengere, og et av de mest populære og kritikerroste spillene i serien var Rome: Total War. Nå har utvikler Creative Assembly kunngjort en oppfølger, og som vanlig har de stokket litt rundt på ordene i tittelen. Det nye spillet heter Total War: Rome II, og kommer til PC i løpet av 2013.

I Total Ware: Rome II får du nok en gang rollen som lederen for en romersk familie, og målet er å karre til deg så mye makt du overhodet kan. Hvordan du vil gjøre det blir opp til deg, for spillets sandkasse-aktige hovedkampanje legger ingen føringer. Du må bygge (og bryte) allianser, føre store kriger, drive storstilt diplomati og delta i det farlige politiske spillet som preget det virkelige romerske riket.

Snasent.

– I vårt tjuefemte år som spillutvikler føles det passende å vende tilbake til vår mest kritikerroste era. Det har vært et teknologisprang på flere generasjoner siden originalen kom ut, og nå planlegger vi nok en gang å sette standarden for spill, sier Rob Bartholomew fra Creative Assembly.

Som vanlig blandes turbasert strategi på verdenskartet med sanntidsbaserte slag hvor styrkene modelleres ned til hver minste detalj. Verdenskartet skal være større enn sist, og strekker seg blant annet lenger øst. Sanntidsslagene preges av langt større detaljnivå, og et kamera som lar deg se de storstilte slagene fra alle tenkelige vinkler.

Heldigvis loves vi også en skalerbar spillmotor, så hvis du ikke eier et beist av en PC kan du fortsatt se frem til å spille spillet.

For mer informasjon om Total War: Rome II kan du ta en titt innom seriens relanserte nettsted.

Les også: Historien om Total War
Les også: Anmeldelse: Total War: Shogun 2

Her er den første traileren for Total War: Rome II:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden