Tilbake til ville vesten

Ubisoft har annonsert Call of Juarez: Gunslinger.

Etter å ha lekt litt med vår egen tidsalder i Call of Juarez: The Cartel, vender westernserien tilbake til gode, gamle dager i Call of Juarez: Gunslinger. Spillet skal komme til Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC tidlig neste år, og gir deg rollen som en nådeløs dusørjeger som jakter på noen av vestens mest beryktede banditter.

Ubisoft har ikke gitt særlig mange detaljer om det kommende spillet, men har lansert en liten teaser-film hvor vi blant annet får se en «Wanted»-plakat med navnet Butch Cassidy på. Cassidy var en beryktet togrøver som ledet en gjeng kalt The Wild Bunch, og hans liv som banditt har blitt skildret i flere bøker og filmer.

Fint sted, synd med liket som ødelegger utsikten.

Cassidy blir ikke den eneste westernpersonligheten vi må hanskes med i spillet. Underveis treffer vi Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James og flere. Ubisoft sier at spillet skal fortelle «sannheten bak noen av vestens største legender».

Vi loves heftige skytekamper hvor du blant annet får mulighet til å bruke revolvere og rifler, og det blir mulig å benytte seg av spesialangrep for å skyte flere fiender på brøkdelen av et sekund. Du kan også utvikle spillfigurens egenskaper underveis.

Som vanlig er det polske Techland som står for utviklingen. De jobber blant annet også med et nytt Dead Island-spill.

Les også: Anmeldelse: Call of Juarez: Bound in Blood
Les også: – Call of Juarez må forbys

Teaser-film.

Siste fra forsiden