Tilleggsinnhold for The Division kommer først til Xbox One

Microsoft-konsollen får en måneds forsprang på PlayStation 4, melder GameStop.

Tom Clancy's The Division
Ubisoft

Nedlastbart innhold for Tom Clancy’s The Division vil slippes på Xbox One 30 dager før det kommer til PlayStation 4. Det melder butikkjeden GameStop i sin reklamekampanje for spillet.

GameStops reklamefilm for The Division. (Video: GameStop)

Nyheten er ikke offisielt bekreftet av Ubisoft, men utvikleren har flere ganger vist en preferanse for Microsoft-konsollen under utviklingen av The DIvision. Kort tid før jul var Xbox One-spillere de eneste som fikk prøve spillets alfaversjon, og ved spillets lukkede og åpne betatester har de fått tilgang 24 timer før PC- og PlayStation 4-spillere.

Om eksklusivitetsavtalen kun gjelder for konsoll eller om PC-spillere også blir nødt til å vente er foreløpig usikkert. Hvorvidt det er snakk om samtlige innholdspakker eller bare et utvalg vet vi heller ikke.

Ubisoft har så langt avslørt ytterst få detaljer rundt The Divisions nedlastbare innhold, som i hovedsak vil bestå av tre utvidelsespakker. Disse skal etter planen lanseres i løpet av 2016 og vil blant annet by på nye oppdrag, spillmoduser og utstyr for figuren din.

Åpen betatest

The Divisions åpne betatest avholdes denne helgen.
Ubisoft

Den åpne betatesten for The Division går av stabelen for Xbox One-spillere torsdag klokken 10:00, norsk tid, mens PC- og PlayStation 4-spillere altså må vente til fredag. Dersom du vil være med kan du begynne å laste ned spillet allerede nå på den eller de plattformene du måtte ønske.

Ved siden av alt innholdet som var tilgjengelig under den lukkede testen i januar, inkluderer den åpne varianten også et nytt oppdrag som forteller mer av spillets historie. I tillegg vil alle som deltar i testen få tilgang på en hittil uspesifisert belønning når det endelige spillet lanseres 8. mars.

Testperioden avsluttes søndag 21. februar.

Ubisoft avviser at The Divisions PC-utgave begrenses av konsollene.
– Rett og slett ikke sant, sier utvikleren »

Siste fra forsiden