To «åpen verden»-spill snart ute

White Gold og The Precursors kommer før nyttår.

Det er en god stund siden de to førstepersons actionrollespillene Xenus II: White Gold og The Precursors dukket opp på det østeuropeiske markedet, og frem til nå har det sett ut som de aldri ville bli lansert på engelsk.

White Gold.

Nå har imidlertid utgiver Game Factory Interactive kunngjort at begge spillene vil lanseres for et engelskspråklig publikum før nyttår. Lanseringen vil kun foregå via digital distribusjon, på GamersGate og GameStreamer.

Begge spillene kommer fra utvikleren bak Boiling Point (som i andre deler av verden het Xenus). På samme måte som Boiling Point foregår de i store og åpne spillmiljøer, og gir deg frihet til å alliere deg med hvem du vil.

The Precursors.

White Gold finner sted i et karibisk land, hvor du involveres i den kriminelle underverdenen. Spillet skilter med en ikke-lineær historie og muligheten til å alliere deg med åtte forskjellige fraksjoner (som ikke nødvendigvis har noe godt forhold til hverandre, så velg med omhu).

Handlingen foregår i gigantiske miljøer, og du kan bruke alt fra biler og båter til helikoptre for å reise rundt.

Precursors følger en modell som minner om White Gold, men tar handlingen ut i verdensrommet. Her kan du reise mellom ulike kloder, og handle med og gjøre oppdrag for rare romvesener. Spillet foregår både i romskip og på bakkenivå (hvor du kan bevege deg til fots eller i ulike kjøretøyer).

Spillet kan også skilte med et merkelig våpensystem hvor flere av våpnene dine er levende organismer.

Begge spillene var opprinnelig planlagt utgitt for Xbox 360 også, men disse versjonene ser ut til å ha blitt droppet.

Siste fra forsiden