JoWooD med nye eventyr

To nye spill

Book of Unwritten Tales og Haunted kommer snart på engelsk.

JoWooD har snappet rettighetene til å lansere to eventyrspill fra den tyske utgiveren HMH Interactive i engelskspråklig form. De to spillene er kritikeryndlingen The Book of Unwritten Tales og grøsserkomedienen Haunted. Begge kommer til PC, og lanseres senere i år.

Book of Unwritten Tales.

I pek-og-klikk-eventyret The Book of Unwritten Tales stifter du bekjentskap med fire noe spesielle helter, som må utforske en verden full av merkelige figurer og mørk humor.

De spillbare figurene er gnomen Wilbur, alveprinsessen Ivo, eventyreren Nate og et rart lite vesen som Nate traff på et tidligere eventyr, og som har fulgt etter ham siden. Spillerne kan når som helst velge hvem de vil kontrollere, og noen av gåtene har alternative løsninger basert på hvem du styrer.

Haunted.

Haunted er det nyeste spillet fra Deck 13, som er mest kjent for eventyrspillene Ankh og Jack Keane. Her foregår handlingen i attenhundretallets London, og du spiller stakkars Mary, som nylig mistet sin søster.

En dag tar imidlertid søsteren kontakt fra det hinsidige, og det blir klart at hun trenger hjelp. Nå må Mary og en gjeng overnaturlige hjelpere utforske Londons gater for å finne ut hva som må til for å hjelpe søsteren.

Siste fra forsiden