Tyveri og vold

To nye spill

Rising Star Games slipper Rygar: The Battle of Argus og Steal Princess i Europa.

Den Japan-fikserte spillutgiveren Rising Star Games har annonsert et par ferske utgivelser for det europeiske markedet. I løpet av våren og sommeren får vi stifte bekjentskap med den greske krigeren Rygar og tyven Anise.

Først ute er Ansie som er heltinnen i DS-spillet Steal Princess. Etter et mislykket tyveri havner den unge tyven i klørne til en konge som er overbevist om at hun er etterkommeren til en legendarisk helt. Hvis hun skal unngå et lengre fengselopphold må hun redde kongens sønn fra en ond demon.

For å finne prinsen må Ansie komme seg gjennom en rekke oppgaver, og vi loves en kombinasjon av gåteløsning og plattformspill. Over 150 brett med ulike feller og mekanismer venter den ufrivillige eventyreren, og du kan også lage dine egne brett og dele dem med andre over den trådløse oppkoblingen.

Actionspillet Rygar: The Battle of Argus er Wii-utgaven av Rygar: The Legendary Adventure, og følger den greske krigeren Rygar i hans jakt på titanene som angrep hans hjemland. Til å bekjempe oldtidens mange uhyrer har han det mektige skjoldet Diskarmour som tjener som både forsvar og våpen.

Denne utgaven skal ha flere forbedringer over originalen. Det loves nye fiender og spillmoduser, samt kontroller tilpasset Wii-ens unike kontrolloppsett.

Steal Princess slippes en gagn i mai mens Rygar skal ligge i butikkhyllene i juni.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden