To nye Trials-spill er på vei

Redlynx byr på nestegenerasjonskjøring og mobiltriksing.

E3 er i full sving i Los Angeles, og mandag kveld var Ubisoft et av selskapene som holdt sin egen pressekonferanse i englenes by. Ved siden av store titler som Assassin’s Creed IV: Black Flag og Watch Dogs fikk vi også se et aldri så lite glimt fra to kommende spill i den populære motorsykkelserien, Trials.

En trailer viste fram høytsvevende baner, motorsykkeltriks og det faktum at de to versjonene vil påvirke hverandre på et eller annet vis. Det første spillet går under navnet Trials Frontier og vil lanseres for mobile plattformer en gang iløpet av 2014.

Trials Frontier skal by på en spennende handling, vennligsinnet konkurranse, et lettfattelig, fysikkbasert spillsystem og mengder av innhold. Presentasjonen blir søtere enn i de tradisjonelle Trials-spillene, men utviklerne mener grafikken holder konsollkvalitet selv om spillet er spesialdesignet for mobile plattformer.

Trials til fremtiden

Det andre nyannonserte Trials-spillet, som på sin side går under navnet Trials Fusion, vil dukke opp på både Sonys og Microsofts nåværende og kommende konsoller, samt PC, i løpet av neste år.

Spillet finner sted i en futuristisk verden, og skal ifølge Ubisoft beholde og forbedre det vanedannende, fysikkbaserte spillkonseptet fra resten av serien. Det byr på flerspiller, minispill, muligheten til å lage og dele egne baner, nettbaserte poengtavler og globale konkurranser.

Interessant nok kommer ikke spillet til Wii U, på tross av at Ubisoft har investert stort i spill for Nintendos nyeste konsoll. Tidligere i år kunne man ane at ikke alt var som det skulle i forholdet mellom Nintendo og Ubisoft da Rayman Legends ikke lenger viste seg å være Wii U-eksklusivt, men faktisk ville dukker opp på en rekke andre plattformer.

Les også: Ubisoft baner vei med bilspillet The Crew Les også: DICE jobber med Mirror's Edge 2

To spill, én trailer - én fremtid, to Trials.

Siste fra forsiden