Torchlight II har fått lanseringsdato

Den etterlengtede Diablo III-konkurrenten kommer i september.

I en kort oppdatering på Torchlight II-utviklerens forum har Runic-presidenten Travis Baldree bekreftet at Torchlight II blir tilgjengelig for PC den 20. september, altså om tre uker.

– Vi kommer til å annonsere det på en større og mer offisiell måte i morgen. Dere får vite det først! Takk til dere alle for at dere er en så tålmodig og herlig gjeng, skriver Baldree i innlegget.

Torchlight II har vært i utvikling i lang tid nå, og skulle opprinnelig slippes allerede i fjor høst. Runic bestemte seg da for å utsete spillet for å få bedre tid til å finpusse på det, og for å kunne gjennomføre en god betatest.

Torchlight II kommer 20. september.

Blir fire ganger så stort som forgjengeren

Tidligere i sommer begynte Baldree med jevnlige oppdateringer for å inkludere fansen mer i hvordan utviklingsprosessen utartet seg. Da kom det blant annet frem at Torchlight II blir om lag fire ganger så stort som forgjengeren.

Da det første Torchlight-spillet kom i 2009 ble det omtalt som et godt alternativ til et Diablo-aktig actionrollespill, men mangelen på en flerspillerdel trakk ned opplevelsen for mange. Torchlight II lover å bøte på dette, og vil komme med en god støtte for flerspiller med en optimalisert nettkode.

Les også: – Torchlight II blir fire ganger større enn forgjengeren Les også: Derfor tar det så lang tid å lage Torchlight II

Takk til den årvåkne forumbrukeren «HylendeUlf» som tipset oss om saken.

Siste fra forsiden