Total kontroll i DCS: Combined Arms

Ny krigssimulator lanseres denne måneden.

Simulatorekspertene hos Eagle Dynamics og The Fighter Collection har kommet med en spennende nyhet. Senere denne måneden vil de nemlig lansere DCS: Combined Arms, som utvider konseptet fra simulatorene deres betraktelig. Det er allerede mulig å slå sammen spill som krigshelikoptersimulatoren Ka-50 Black Shark og flysimulatoren A-10 Warthog, men med Combined Arms utvides krigen til å også dekke landjorden.

Her får du styre styrkene på bakken, litt som i et sanntidsstrategispill, og om de ikke gjør jobben godt nok kan du hoppe inn i forskjellige pansrede kjøretøyer og selv ta kontroll. Du kan også kontrollere antiluftskyts, for å ta ut fiendens fly. Dermed kan DCS: Combined Arms spilles både som flysimulator, strategispill og førstepersons stridsvognsimulator.

DCS: Combined Arms støtter både enspiller og flerspiller, og i flerspiller kan spillerne få ulike roller på samme slagmark. Noen kan kommandere artilleri, noen kan kjøre stridsvogner og andre kan forvandle stridsvognene til upraktiske siler fra spakene til en A-10.

I tillegg til Combined Arms vet vi at utviklerne jobber med en ny flysimulator i DCS-serien. Den heter P-51D Mustang, og som navnet tilsier handler det her om det klassiske amerikanske krigsflyet fra andre verdenskrig. Også P-51D Mustang vil være kompatibel med Combined Arms.

Siste fra forsiden