Kreativ racing på PS3

TrackMania møter Mario Kart?

PS3 får et racingspill der brukerskapt innhold er i sentrum.

Spill som LittleBigPlanet, Spore og TrackMania har demonstrert hvordan man kan utnytte seg av spillernes egen kreativitet for å skape spillopplevelser som varer lenge og tilbyr mye variasjon.

Nå bygger Sony og den kanadiske utvikleren United Front videre på dette, med Modnation Racers, et arkadebilspill der du får skape egne biler, førere og baner ved hjelp av enkle redigeringsverktøy. Alt kan deretter deles med andre spillere, via nettet.

Redigeringsverktøyet, som ble demonstrert på Sony-konferansen på E3, ser ut til å være svært kraftig samtidig som det virket lett å bruke. Ved hjelp av enkle kontroller kunne brukeren lage banen, lekre omgivelser og våpen og andre bonuser som spillerne kunne plukke opp.

Utviklerne skrøt av avansert fysikk, men basert på det vi fikk se i demonstrasjonen minnet kjøremodellen mye om den vi finner i Mario Kart og Ridge Racer-spillene, med mye fokus på sladding.

Modnation Racers skal komme eksklusivt til PS3 neste år. Om kort tid vil det offisielle nettstedet gå online. Her er demonstrasjonen av baneredigeringsverktøyet:

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden