Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 18

Tre norske spill kan bli dine

To rykende ferske og en gammel kjenning i ny drakt.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Vi går inn i julekalenderens siste uke, og den begynner vi med hele tre norske spill. Hiv deg på dagens luke og få muligheten til å vinne Among the Sleep: Enhanced Edition, Milkmaid of the Milky Way og The Astonishing. De to første leveres til PC, mens sistnevnte kan leveres til PC, iOS og Android.

Norsk spillpakke

Among the Sleep.
Krillbite Studio

Among the Sleep, fra Hamar-studioet Krillbite Studio, fikk mye oppmerksomhet da det først ble lansert i 2014. Det er jo tross alt ikke ofte man får spille gjennom øynene til et lite barn. Nå er det kritikerroste spillet ute i en såkalt Enhanced Edition, som innebærer at alt av tillegginnhold er inkludert, i tillegg til at spillet har fått et oppusset utseende.

Milkmaid of the Milky Way.
Erik-André Mamen, Gamer.no
The Astonishing.
Turbo Tape Games

Milkmaid of the Milky Way er utviklet av Mattis Folkestad, og er hovedsakelig et pek-og-klikk eventyrspill med retroinspirert pikselgrafikk satt til det norske vestland på 1920-tallet.

The Astonishing er et turbasert strategispill som sammenfaller med progmetallbandet Dream Theaters nye konseptalbum med samme navn. Spillet er utviklet av Turbo Tape Games i samarbeid med det berømte bandet.

Among the Sleep og Milkmaid of the Milky Way fikk godeskussmål fra oss i Gamer.no, mens The Astonishing har fått gode tilbakemeldinger blant annet på Steam og Google Play Store.

Gjør spilljulen din enda litt mer norsk med disse tre spillene!

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1329 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden