Trim hjernen med Square Enix

Er du smart nok for Mensa Academy?

Den japanske utgiveren Square Enix vil gjerne finne ut hvor smart du er, og lanserer derfor Mensa Academy for omtrent alt som finnes av plattformer. Spillet kommer 27. juli, til stuekonsollene, PC, mobiltelefoner og 3DS.

Som med andre hjernetrimspill av denne typen loves vi en mengde ulike minispill og nøtter som alle skal være både underholdende og hjernestimulerende. Disse er designet i samarbeid med Mensa, og derfor kan du ifølge Square Enix være sikker på at IQ-testene i spillet holder et høyt nivå:

– Mensa Academy er det mest troverdige spillet i sin sjanger, fra de definitive ekspertene på det å måle og videreutvikle intelligens. Hjernens egenskaper er fascinerende kraftige, og utfordringen ligger i å utnytte potensialet maksimalt. Mensa Academy takler denne problemstillingen på en brukervennlig måte samtidig som det tilbyr mange timer med underholdning, mener Roger Cheung fra Square Enix Europe.

Spillet trener deg i fem forskjellige disipliner: Tall, språk, logikk, minne og visuell intelligens. Det tilbyr over 100 ulike nivåer som alle kan spilles om og om igjen. Selv om spillets nettsted ser litt barnslig ut loves vi at det passer for folk i alle aldre.

Mensa Academy utvikles av Silverball Studios og Barnstorm Games.

Les også: Anmeldelse: SpaceChem
Les også: Anmeldelse: Puzzle Agent 2

Siste fra forsiden