Trine 2 får samlerutgave

Den lekre oppfølgeren blir også å finne i butikk.

Det vakre, sideskrollende actioneventyret Trine får en oppfølger før jul, og nå er det klart at denne vil være i salg i butikker så vel som på nettet.

Butikkutgaven er for PC og Mac, og er en samlerutgave som inkluderer lydsporet på CD og en kunstbok med konseptbilder fra spillets utvikling.

Som om ikke det var nok, får du det fornøyelige første spillet i serien med på kjøpet.

Trine 2 blir lekkert.

Selv om utgaven har mer fysisk innhold enn det vi ofte er vant med for tiden vil den ikke koste mer enn normale spill. Snarere tvert i mot, utgiver Focus Home Interactive går ut med en veiledende pris på 20 euro, altså rundt 150 kroner. Men om den dukker opp i norske butikker blir nok prisen litt høyere.

Trine 2 følger de tre heltene fra originalspillet, ridderen Pontius, tyven Zoya og trollmannen Amadeus. De må nok en gang må slåss, hoppe og løse fysiske gåter for å komme seg gjennom fargerike fantasimiljøer.

Spillet støtter både samarbeidsflerspiller og enspiller, og i enspiller kan du når som helst veksle mellom de tre ulike figurene. Det er viktig, for de har helt forskjellige egenskaper.

For mer informasjon om Trine 2 kan du stikke innom det nylanserte offisielle nettstedet. Spillet kommer også til Xbox 360 og PS3 via nedlasting, og på konsollplattformene er det japanske Atlus som gir det ut.

Siste fra forsiden