Tropico 4 utsettes til høsten

Den karibiske bybygginga må vente.

Tropico 3 ble varmt anbefalt her på Gamer.no. Det var usedvanlig vanedannende og bød på en intelligent og spennende blanding av bybygging og politikk. Vi fikk også lekker grafikk og et fengende lydspor. Styrkene fra det forrige spillet ble ivaretatt, samtidig som spennende nyheter ble introdusert. Nye spillere kunne glede seg over et dypt og velprodusert strategispill som var ulikt noe annet på markedet.

Det fjerde spillet i Tropico-serien ble annonsert i fjor høst, og skulle etter planen gis ut i løpet av andre kvartal 2011. Nå har Kalypso Media utsatt spillet til august. Det melder Big Download.

I Tropico 4 får du rollen som El Presidente på en karibisk øynasjon. Målet er å bygge opp både nasjonen og bankboken din, gjennom 20 forskjellige oppdrag. Nyhetene denne gangen inkluderer et nytt handelssystem som lar deg tjene penger på import og eksport av varer. Du får også en nasjonal agenda, med mål som må oppnås for landets innbyggere, samt andre nasjoner.

Videre loves vi 20 nye bygninger, seks nye katastrofer (inkludert vulkaner, tørker og tornadoer), et eget ministerråd og integrasjon med både Facebook og Twitter.

Bruk Spillkalenderen for å få oversikt over når dine favorittspill kommer i salg.

Siste fra forsiden