Turbasert strategi i november

Sovjetere og tyskere kriger i Unity of Command.

Unity of Command er et lovende strategispill satt til kampene på østfronten under den andre verdenskrigen. Stalingrad var et av vendepunktene i krigen, og tyskernes tap her markerte begynnelsen på slutten av deres planer om europeisk overherredømme.

Dette er et turbasert spill hvor handlingen foregår på et spillbrett oppdelt i heksagoner, men i motsetning til mange andre spill av denne typen forsøker det ikke å overlesse spilleren med detaljer. I stedet skrytes det av et raskt spilltempo, god flyt og et tilgjengelig regelsett inspirert av stilen til de gamle Panzer General-spillene.

Europas fremtid skal avgjøres.

Samtidig loves vi historisk nøyaktighet og realisme, med en avansert værmodell og et omfattende forsyningssystem som gjør det viktig å holde flankene beskyttet.

Totalt loves vi over 20 scenarier hvor vi får spille som både tyskere og sovjetere, og en kampanjemodus med både historiske og fiktive «hva om»-oppdrag.

Utviklerne hevder også at de har laget en avansert kunstig intelligens, som vet hvordan den skal gå til motangrep og true spillerens forsyningslinjer. Flerspiller via internett får vi selvsagt også.

Unity of Command skal lanseres 15. november, og blir blant annet tilgjengelig fra strategiutgiver Matrix Games.

Les også: Anmeldelse: Panzer Corps

Siste fra forsiden