Turbomåned for eksklusive spill

I oktober slipper Sony minst én konsolleksklusiv utgivelse i uka.

Oppdatering: Sony har fortalt Eurogamer at Only On PSN kun gjelder for amerikanske PlayStation Network. Brorparten av innholdet skal likevel komme ut her i Europa. Vi beklager misforståelsen.

Microsofts årlige Summer of Arcade-kampanje har vært en storsuksess. Konseptet er ganske enkelt: fra midten av juli til midten av august utgir de fem tids- eller konsolleksklusive spill på Xbox Live Arcade. I år inkluderte det blant annet Bastion, Insanely Twisted Shadow Planet, From Dust, Fruit Ninja: Kinect og Toy Soldiers: Cold War.

Rochard.

Nå tar Sony opp kampen med en splitter nytt høstkampanje.

Mye forskjellig

Only On PSN varer i hele oktober, og tar sats på å introdusere minst ett helt nytt, PlayStation 3-eksklusivt spill i uka. Eurogamer har fått tilgang til det amerikanske slippskjemaet, som lyder som følger:

Pixeljunk Sidescroller.

Denne uka kommer Eufloria og Rochard, henholdsvis et sanntids strategispill med en unik blomsterstil og et plattformspill med kreativ fysikklek. PlayStation 2-spillene God Hand, GrimGrimoire, Maximo: Ghosts to Glory og Odin Sphere får angivelig også PlayStation 3-utgaver i løpet av de nærmeste dagene.

Sideway: New York er den eneste PlayStation Network-eksklusive tittelen neste uke, mens uka etter byr på både Okabu og Rocketbirds. Festmåneden avsluttes med inFamous 2: Festival of Blood og PixelJunk Sidescroller.

De som besitter et PlayStation Plus-medlemskap får 20 prosent avslag på alle titlene, gitt at de handler dem uka de kommer. Alle som bruker over 350 kroner på spill vil også få et gavekort på 60 kroner til bruk på spill neste måned, PlayStation Plus eller ei.

Siste fra forsiden