Two Worlds-skaperne med skrekkspill

Sacrilegium vil by på action og kalde grøss.

Den tyske utgiveren TopWare Interactive har annonsert det neste spillet fra Reality Pump, studioet bak rollespillene i Two Worlds-serien. Det heter Sacrilegium, og er et grøsserspill som kjører på en kraftig videreutviklet versjon av GRACE 2-motoren mange kjenner fra Two Worlds II.

Handlingen følger Alex, ei 20 år gammel kvinne fra California. Hun er på besøk i Europa sammen med en gjeng venner når hun plutselig havner i et område som tilsynelatende ikke finnes på kartene. Her møter hun mange farer, og må «ofre sin egen dødelighet» for å redde vennenes liv.

Dette må være to av spillets monstre.

Underveis får hun bruke både nærkamp og våpen som armbrøst og pistoler. I tillegg loves vi muligheten til å reise rundt på en stjålet politimotorsykkel.

På det offisielle nettstedet forklarer utviklerne at de ønsker å tilby en blanding av heftig action og en skremmende stemning. I tillegg skryter de av grafikk på høyt nivå; ikke bare skal miljøene se detaljerte og ekte ut, men de datastyrte fiendene skal ha svært realistiske animasjoner som alltid passer til omgivelsene rundt dem.

– Vi gleder oss over at vi har klart å utvikle GRACE 2-motoren på en måte som lar oss presentere modeller og landskaper som får fotografier til å se ut som kullstifttegninger sammenlignet med spillet. Etter å ha jobbet med middelalderhistorier i flere år var det på tide å ta den erfaringen inn i det moderne actioneventyret, skryter Reality Pump-sjef Miroslaw Dymek.

Sacrilegium kommer til PC, Mac, Xbox 360 og PS3. Vi vet ikke når det skal lanseres. TopWare viser det frem på E3, sammen med actioneventyret Raven's Cry, strategispillet Planets Under Attack og flipperspillet Dream Pinball 3D II.

Les også: Klart for Two Worlds III
Les også: TopWare kunngjør Scivelation

Siste fra forsiden