Ubisoft baner vei med bilspillet The Crew

Storsatsning for neste konsollgenerasjon og Windows.

Ubisofts pressekonferanse mandag kveld var spekket av annonseringer rettet mot neste spillgenerasjon. Først ut på agendaen var annonseringen av kjørespillet The Crew. Spillet fremstår som en salig blanding av Burnout Paradise og The Fast and the Furious, som ikke nødvendigvis er en dårlig kombinasjon å sparke i gang den neste spillgenerasjonen med.

Spillscener fra The Crew.

The Crew er et lagbasert racingspill som ønsker å fordype brukerne i en massiv, vedvarende verden over nett. Her skal grensene mellom enspiller og flerspiller viskes ut, og deling av opplevelser, konkurranser og samarbeid står i fokus. Bilene du passerer kan enten være datastyrte motstandere eller potensielle rivaler og samarbeidspartnere.

Kjør hvor du vil, med hva du vil

Hele USA ligger foran deg som tumleplass og du kan kjøre akkurat den typen bil du vil i akkurat det terreng du vil. Du kan drive gatekjøring i storbyer som New York og Miami, eller du kan hoppe inn i ei mer robust kjerre og drive terrengkjøring hvor du vil.

Rundt om i spillverdenen vil du finne ulike utfordringer og kjøreoppdrag du kan gjennomføre. Disse kan være alt fra enkle kappkjøringer til målbaserte oppgaver som å ødelegge en spesifikk bil. Bilene du kjører må tilpasses og byttes ut avhengig av hva du velger å gjøre.

Under pressekonferansen avslørte Ubisoft at man kan plukke alle bilene fullstendig fra hverandre og velge ut de individuelle delene som skal settes inn igjen. Dette åpner for en unik spillopplevelse som passer både for entusiaster og amatører.

Les også: Need for Speed til neste generasjon
Les også: Racing med 1200 hestekrefter

Siste fra forsiden