Far Cry 3 - gratis

Ubisoft gir bort Far Cry 3

Gratis på PC de neste dagene.

Ubisoft

I forkant av neste måneds lansering av Far Cry 6 har Ubisoft bestemt seg for å dele ut et kapittel fra seriens fortid. Nærmere bestemt gjelder det Far Cry 3, og PC-spillere kan plukke opp spillet helt gratis via Ubisoft Connect.

Far Cry 3.
Ubisoft

Tilbudet gjelder frem til lørdag 11. september klokken 08:30. Alt du må gjøre er å besøke Ubisofts nettsider, trykke knappen merket «Ubisoft Connect PC» og logge inn med en Ubisoft-konto. Deretter kan du laste ned og spille så mye du vil.

Galskap i paradis

Far Cry 3 fyller ni år i november, og anses enda av mange som et av seriens fremste innslag. Spillet fikk mye skryt for historien og figurgalleriet, med den helsprø kjeltringen Vaas i spissen.

– Grafikken er nydelig, stemmeskuespillet er fantastisk og det er en veldig god historie vi blir presentert. Det innehar noen veldig minneverdige rollefigurer, der Vaas er den som stikker seg mest ut. Han koker over av galskap, og er overdrevet til det punktet at det fungerer utrolig godt, konkluderte vår egen Gøran Solbakken i sin anmeldelse.

Vaas skal for øvrig gjøre comeback i Far Cry 6, som del av spillets tilleggsinnhold. De som kjøper sesongpasset får spille som nettopp Vaas, samt Pagan Min og Joseph Seed fra henholdsvis Far Cry 4 og Far Cry 5.

Far Cry 6 lanseres 7. oktober, for Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Stadia og Windows.

LES OGSÅ: Far Cry 6 skal ta for seg politiske temaer »

Siste fra forsiden