Ubisoft med nytt bilspill?

Skaperne av Test Drive og Driver samarbeider visstnok på noe som heter The Crew.

Det har nylig dukket opp rykter om et bilspill som heter The Crew. Spillet skal visstnok utvikles av Ubisofts britiske Reflections-studio, som er ansvarlig for Driver-serien, og det franske studioet Ivory Tower. Sistnevnte ble startet i 2007 av en gruppe veteraner fra Test Drive Unlimited-skaperen Eden Games.

Ifølge en beskrivelse på nettstedet The Examiner skal spillet være realistisk, og muligens konkurrere mot Forza og Gran Turismo.

Videre forteller britiske Eurogamer at de nylig har snakket med Reflections-sjef Pauline Jacquey, som har bekreftet overfor dem at studioets neste spill vil annonseres på E3.

Watch Dogs får eksperthjelp for bilkjøringen.

Reflections jobber med Watch Dogs

Reflections er jobber for øyeblikket med kjøresekvensene i den kommende storsatsningen Watch Dogs, et åpen verden-spill satt til en moderne by, hvor det meste er koblet opp mot et sentralt operativsystem. Du spiller en hacker, som han koble seg opp mot dette og manipulere alt fra mobiltelefoner til gatelys for å oppnå målene sine.

Watch Dogs utvikles i hovedsak av Ubisoft Montreal, men de har altså fått eksperthjelp fra Driver-skaperne for bilkjøringen. Selv om Driver-serien har hatt en trøblete historie, var det forrige spillet i serien en svært solid affære som bød på overraskende mye moro.

Ivory Tower har på sin side ikke annonsert noen spill siden oppstarten i 2007, men på nettstedet deres røper de at de jobber med et spill som skal lanseres av Ubisoft. Det originale Test Drive Unlimited var et ambisiøst spill hvor du ble sluppet løs på en hel sydhavsøy, men som slet litt med småfeil og andre svakheter da det kom ut.

Den profilerte Twitter-detektiven Superannuation minner om at studioet visstnok skal jobbe med en åndelig oppfølger til Test Drive Unlimited, og han tipper The Crew er dette spillet. Ivory Towers neste spill skal ifølge Eurogamer komme til neste-generasjons konsoll og PC.

E3-messen går av stabelen i Los Angeles om under to uker, og da får vi sannsynligvis klarhet i situasjonen. Som vanlig sender vi to journalister til messen.

Les også: Intervju: – Du velger hvordan du vil spille Watch Dogs
Les også: Atari kvitter seg med Eden Games

Siste fra forsiden