Ubisoft samler de siste Assassin's Creed-spillene

I Assassin's Creed: Birth of a New World-samlingen får du de nyeste innslagene.

Assassin's Creed: Birth of a New World – The American Saga
Ubisoft

Som alle spill- og film-selskap har for vane å gjøre har Ubisoft planer om å gi ut en samlepakke med de siste spillene i Assassin's Creed-serien. Pakken heter Assassin's Creed: Birth of a New World – The American Saga og slippes allerede 3. oktober her i Europa. Interessant nok er pakken forbeholdt Xbox 360, PlayStation 3 og Windows, så de som har tatt spranget over til de nye konsollene får ikke bli med på opphopingspakken.

Hey, Connor! Long time, no see.

I pakken har Ubisoft lagt inn Assassin's Creed III, Assassin's Creed Liberation HD og Assassin's Creed IV: Black Flag. Vi vet ikke hvor mye pakken kommer til å koste, eller om pakken også inneholder nedlastbart innhold til spillene.

Dette melder Ubisoft i en pressemelding.

Snikmorderhøst

Seriens eneste kvinnelige hovedperson i Liberation.

Med denne pakken med på lasset har Ubisoft antageligvis sitt mest travle Assassin's Creed-år på en stund.

Xbox One og PlayStation 4 får nestegenerasjonsspillet Assassin's Creed Unity 13. november, der man trer inn i rollen som snikmorderen Arno under den franske revolusjonen.

Samtidig får også Xbox 360 og PlayStation 3 et nytt innslag kalt Assassin's Creed Rogue, der man spiller som en tempelridder kalt Shay Patrick Cormac.

Fjorårets stortittel i serien, Assassin's Creed IV: Black Flag, fikk en relativt lunken mottagelse her på Gamer.no. Kanskje ikke så rart, når Ubisoft har pøst ut spill etter spill siden 2007.

Selv med mer Assassin's Creed rundt hjørnet lurer vi fremdeles på én ting:
Hva er egentlig det lekkede prosjektet kalt Osiris?

Siste fra forsiden