Ubisoft utsetter TrackMania Turbo

Seriens første konsollspill på seks år lar vente på seg.

Ubisoft

Det neste spillet i TrackMania-serien har blitt utsatt til tidlig neste år, melder Ubisoft på sine nettsider. TrackMania Turbo skulle opprinnelig lanseres i november, men etter tilbakemeldinger fra fansen ønsker utvikler Nadeo å bruke mer tid på å forbedre spillopplevelsen.

Blant annet skal spillets kampanjedel og brukergrensesnitt få en overhaling, mens flerspillerdelen vil få flere moduser. I tillegg vil Nadeo gjøre det lettere og raskere for spillere å lage sine egne baner, og en ny funksjon skal la deg utfordre vennene dine på en helt ny måte.

Serien returnerer til konsoll

Trackmania-serien har blitt kjent for sine helsprø baner.
Ubisoft

TrackMania Turbo ble annonsert under årets E3-messe, og er det første spillet i serien som kommer til konsoll siden Trackmania Wii fra 2009. Ubisoft har lovet over 200 ferdigbygde baner og muligheten til å lage uendelig mange flere i spillets brettbygger. Nytt for serien er også en funksjon som genererer en tilfeldig bane ved et enkelt knappetrykk.

Som vanlig kan du konkurrere mot andre spillere på nettet eller mot venner via lokal flerspiller. Ønsker du deg en ekstra kaotisk opplevelse kan du også prøve spillets «Double Driver»-modus, der du må samarbeide med en venn om å styre én bil med to kontroller.

TrackMania Turbo blir tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One og skal også få VR-støtte.

Ubisoft svinger utsettelseshammeren fritt for tiden.
Rainbow Six Siege kommer likevel ikke i år »

Siste fra forsiden