Ubisoft utsetter Rainbow Six Siege

Trenger mer tid for å forbedre spillopplevelsen.

Ubisoft

Det taktiske skytespillet Rainbow Six Siege er utsatt til 1. desember, melder Ubisoft via sine nettsider. Opprinnelig skulle spillet lanseres 13. oktober, men etter tilbakemeldinger fra spillets alfatesting har utvikleren besluttet å bruke mer tid på å forbedre spillet:

– Dette var ikke en lett beslutning, men basert på tilbakemeldingene vi har fått følte vi at vi kan gjøre noen justeringer og forbedringer.

Blant annet ønsker Ubisoft å forbedre samarbeidsmodusen, balansere våpen og spesialutstyr, samt finjustere spillmenyene og spillets grensesnitt. På tross av forsinkelsen er utvikleren sikker på at de har tatt riktig beslutning ved å gjøre disse endringene.

Lukket betatest neste måned

Lukket betatesting for Rainbow Six Siege begynner i september.
Ubisoft

Spillets lukkede betatest påvirkes ikke av utsettelsen, og spillere som har forhåndsbestilt Rainbow Six Siege vil som planlagt få prøve det fra 24. september. Med den utvidede testperioden vil Ubisoft gjøre grundigere testing av spillets infrastruktur og matchmaking, noe de håper vil føre til en bedre opplevelse ved lansering.

Utviklingsteamet har forståelse for at fansen er utålmodig etter å få kloa i det endelige spillet, men vet samtidig at kvalitet er det aller viktigste. Nettopp derfor må fans vente litt lengre mens Ubisoft jobber med å levere det beste spillet de kan:

– Utviklingen av Rainbow Six Siege fortsetter å være en utrolig opplevelse, og vi vil takke våre fans for all tilbakemelding, støtte og entusiasme. Vi kunne ikke laget dette spillet uten dere.

Kjemp som samurai, viking eller ridder i nytt Ubisoft-spill.
I For Honor barker historiens tøffeste krigere sammen »

Siste fra forsiden