Udødelige krigere fra Petroglyph

Westwood-veteranene har kunngjort Rise of the Immortals.

Den amerikanske spillutvikleren Petroglyph har annonsert at de jobber med et spill som heter Rise of the Immortals. Dette er et gratis actionstrategispill hvor spillerne får velge seg en udødelig kriger, og kjempe mot spillere fra hele verden på nettbaserte arenaer.

Etter som du spiller får du muligheten til å oppgradere helten din, gjennom et omfattende og variert tre med ulike egenskaper.

Strategi og action.

I tillegg til rene arenakamper mot andre spillere, tilbys vi samarbeidsspill i spesielle scenarier. Dermed blir det mulig å øve seg litt (samt bygge opp heltens egenskaper) før man kaster seg inn i kamp mot erfarne spillere.

Spillet vil inkludere et omfattende sosialt aspekt, hvor spillerne kan vise frem heltene sine, snakke med andre, shoppe (naturligvis) og så videre.

Petroglyph har også åpnet for at interesserte spillere kan skrive seg opp for å bli med på spillets kommende lukkede betatest. Dette gjør du på det offisielle nettstedet.

Rise of the Immortals skal lanseres til våren. Vi skal forøvrig møte utvikler Petroglyph på Game Developers Conference neste uke.

Siste fra forsiden