Uhyggelige Daylight kommer til PlayStation 4

Grøsserspillet har fått utgiver og blir konsolleksklusivt.

Grøsserspillet Daylight ble annonsert i februar, da kun for Windows-baserte PC-er. Nå har den japanske utgiveren Atlus plukket opp spillet, og annonsert at det vil også vil lanseres for PlayStation 4. Spillet vil være konsolleksklusivt for Sonys nye maskin, uten at det betyr noe for den allerede annonserte PC-utgaven.

Lanseringen vil foregå tidlig neste år, og Windows-versjonen slippes samtidig med PlayStation 4-versjonen. Den vil distribueres på Steam.

Daylight er et grøsserspill som bruker Unreal Engine 4. Handlingen følger en kvinne som våkner opp i en mørk og tilsynelatende forlatt bygning, uten å ane hva hun gjør der. Det viser seg imidlertid raskt at bygningen ikke er så forlatt som den virket, og snart må hun kjempe for livet.

Det skal egentlig kun ta cirka en halvtime å fullføre spillet, men miljøene skapes på nytt hver gang, så man kan spille det om og om igjen med forskjellig resultat. Hver gang du fullfører spillet vil du få litt mer informasjon om det som har skjedd, og dermed gradvis pusle sammen et bilde av situasjonen.

Handlingen har blitt skrevet av IGN-veteranen Jessica Chobot, som også spiller hovedrollen.

Nye funksjoner for PlayStation 4

På PlayStation 4 vil konsollens integrerte kamera ta bilde av deg når spillet disker opp med en skremmende situasjon. Dermed får du foreviget ansiktsuttrykket ditt akkurat i det du skvetter til. Bildene kan selvsagt deles med vennene dine.

PS4-versjonen vil også ha 3D-støtte, og støtter også konsollens delefunksjonalitet slik at du kan strømme spillingen din til venner.

I forbindelse med spillmessen E3 har Atlus og Zombie Studios laget en guffen ny trailer fra spillet, som du kan se under artikkelen.

Les også: Del Toro-grøssar kan få nytt liv
Les også: Overlev i uhyggelige The Forest

Hvorfor er porselensdukker så skumle?

Siste fra forsiden