Ukens podkast: Julespill

Hva er vel mer naturlig enn å ta for seg en rekke julespill på selveste julaften?

Benk deg foran peisen, hell deg en kopp gløgg og ta 20 minutter til å høre på Retro Crews julespesial. Dette er den 16. episoden av nettradishowet, som er et samarbeid mellom Gamer.no og Rad Crew.

I denne litt kortere episoden snakker Are Fløgstad og Jostein Hakestad fra Rad Crew om noe litt sjeldent, men som allikevel har forekommet: julespill! Det være seg juleversjoner av eksisterende spill, som Nights into Dreams... og Lemmings – eller spill som rett og slett har juletema, som f.eks James Pond 2: Codename RoboCod.

Allerede på nyttårsaften neste uke er vi igang med en ny episode. Da skal det handle om spillåret 1993, som blant annet rommes av slike klassikere som LucasArts- og Tim Schafer-eventyret Day of the Tentacle, bybyggingsspillet SimCity 2000, og selvsagt det moderne skytespillets bestefar, Doom.

Har du noen julespill som Retro Crew-gjengen overså? Legg gjerne igjen en kommentar!

Da gjenstår det bare å ønske dere lyttere en gledelig jul – så får vi håpe at det ligger noen retrogodbiter under juletreet hjemme hos dere, alle som en.

Her finner du de tre forrige Retro Crew-episodene:

Episode 15: Spillåret 1992Episode 14: Musikken i klassiske shoot 'em upsEpisode 13: Sonic The Hedgehog

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden