Ukens podkast: PlayStation

Retrogjengen tar oss med tilbake til nittitallet og Sonys første konsolleventyr.

Som vanlig begynner vi uken med en ny episode av Retro Crew her på Gamer.no. Denne gangen tar Stavanger-partnerne våre fra Rad Crew oss tilbake til nittitallet, og til Sonys første inntog på konsollmarkedet med PlayStation.

Jostein Hakestad er episodens studiovert, og med seg på laget denne gangen har han Are Fløgstad og Inger Lise W. James.

Episoden begynner med at de snakkeglade vestlendingene tar for seg litt om konsollens historie og radiovertenes tidlige opplevelser med den gråfargede CD-baserte konsollen.

Castlevania: Symphony of the Night.

Etter pausen dreier samtalen over i Retro Crew-gjengens PlayStation-favoritter. Jumping Flash, Castlevania: Symphony of the Night, Metal Gear Solid og Final Fantasy VII er noen av de gode gamle spillene som trekkes frem.

Final Fantasy VII.

Til sist trekker de frem lytternes kommentarer fra forrige episode, som handlet om Nintendo-tegneseriene fra 80- og 90-tallet.

Om du er en av oss som har passert konfirmasjonsalderen har du også sikkert en god del minner og favoritter fra den første PlayStation-konsollen. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under om dine opplevelser med den robuste grå konsollen.

Her finner du de tre forrige episodene:

Episode 9: Tegneserier fra Nintendo Episode 8: Phantasy Star Episode 7: Star Wars-spill

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden