Ukens podkast: Sega Master System

Vi deler våre minner om den største konkurrenten til NES.

Hver mandag slipper vi en ny episode i podkasten Retro Crew. Her snakker om spill, konsoller og opplevelser som preget vår barndom, i korte trekk alt som sørget for at vi ble forelsket i spill i utgangspunktet.

Spillet Alex Kidd in Miracle World er kanskje det mest populære med Alex Kidd. Figuren var lenge en uoffisiell maskot for Sega.

Gamer.no gjør dette i samarbeid med med gjengen bak Rad Crew, som allerede har produsert to episoder for oss. Første episode handlet om Super Nintendo, mens vi i forrige uke snakket om konsollene som aldri fikk bred lansering i Norge.

Nå er det klart for tredje runde, og denne uka retter vi fokuset på 8-bitskonsollen Sega Master System – forgjengeren til Sega Mega Drive. Jostein Hakestad er programleder, og han har med seg Aleksander Hakestad og Stian Askeland.

Gutta snakker om det spesielle utseende, maskinvaren, kontrolleren og selvsagt spillene de husker best.

Som vanlig får vi en autentisk reklamesnutt fra Sega omtrent midtveis, og til slutt bruker vi noen minutter på lytterenes egne tanker og opplevelser om forrige ukes tema.

Har du noen minner fra Sega Master System? Del gjerne dine opplevelser med oss i kommentarfeltet, så tar vi det med neste uke.

Les også: Sega gir ut mystisk Double Fine-spill

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden