Ukens podkast: Tegneserier fra Nintendo

Husker du The Super Mario Brother Super Show?

Hver mandag slipper vi en ny episode i podkasten Retro Crew. Her snakker våre partnere i Rad Crew vanligvis om spill, konsoller og opplevelser som preget barndommen, og showet handler i korte trekk alt som sørget for at vi ble forelsket i spill i utgangspunktet.

Episode åtte av The Super Mario Brother Super Show.

Denne uka får vi imidlertid en litt annerledes vri. Gutta i studioet tar nemlig for seg en del av tegneseriene som ble produsert av Nintendo og gikk på TV på 80- og 90-tallet.

Du husker kanskje The Super Mario Brother Super Show? Eller Legend of Zelda-tegneserien? Hva med Captain N: The Game Master?

Nintendo hadde blandet hell med å gjenskape spillene sine på TV-skjermen, og seriene i dag har blitt offer for endeløs YouTube-klipping og masse harselas – kanskje vel fortjent også.

Halvveis i showet fordyper gutta seg i den første TV-sendte Sonic the Hedgehog-serien og hvordan skaperne alltid prøvde å få inn en moral på slutten av hver episode i et segment kalt «Sonic Sez».

Helt til slutt går de gjennom kommentarene fra sist uke.

Studiovert er som vanlig Jostein Hakestad, og han har med seg Are Fløgstad og Stian Askeland.

Her er de tre forrige episodene:

Episode 6: Amiga
Episode 7: Star Wars-spill
Episode 8: Phantasy Star

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden