Ukjent perle fra nittitallet får nytt liv

Sjangerhybriden Strife gjorde underverker med Doom-motoren.

Night Dive Studios

Strife er et av flere spill som strengt tatt burde vært mye mer kjent enn de er. Det var nemlig en av de første virkelig velfungerende kombinasjonene av skytespill og rollespill.

Spill var voldeligere før. (bilde: Night Dive Studios).

Ambisiøs bruk av Doom-motoren

Spillet benytter seg av Doom-motoren, og lar deg spille som spion, snikmorder eller kriger i en stor verden bestående av 28 individuelle soner. Du får utforske alt fra middelalderbyer til industrikomplekser.

Nå relanseres Strife på Steam, med støtte for høyere oppløsninger samt brede skjermer, OpenGL, dynamisk lys og «bloom», samt alt det som hører med til en Steam-lansering nå til dags.

Det var ikke bare skyting. (bilde: Night Dive Studios).

I tillegg får den nye versjonen innhold som opprinnelig ble kuttet fra originalen før lansering, slik som flerspillermodusen «capture the chalice» og muligheten til å se hvor målene dine befinner seg på kartet.

Spillet blir tilgjengelig senere i kveld. Det er Night Dive Studios som står for relanseringen. De har tidligere relansert klassiske System Shock 2, samt en bråte spill fra utgivere som Microprose og Accolade – inkludert noen Sid Meier-klassikere.

Siste fra forsiden