Uncharted 3 får gratis flerspiller

Naughty Dog prøver seg med «free to play».

Actioneventyret Unchared 3 inneholder en svært populær flerspillerdel, som ifølge Eric Monacelli fra utviklerstudioet Naughty Dog spilles av over en halv million mennesker hver måned. Nå kommer antallet spillere utvilsomt til å øke betraktelig, for Naughty Dog har akkurat gjort flerspillerbiten gratis å spille.

Det betyr at du kostnadsfritt kan laste ned en flerspillerversjon av Uncharted 3, og hive deg ut i gratis flerspillerkamper på nettet. Men som så mange andre moderne nettspill, forbedres figuren din når du får erfaring. Gratisspillere kan kun forbedre figuren frem til nivå femten – for å nyte godt av bonusene man får tilgang til i høyere nivåer må man betale.

Mye å bruke penger på

I tillegg finnes det en rekke pakker med ekstrainnhold, inkludert nye spillmiljøer, muligheten til å spille i samarbeidsmodus og så videre. Du kan til og med låse opp enspillerkampanjen på denne måten, men Monacelli påpeker at Uncharted 3 snart får en «Game of the Year»-versjon på PSN, som inneholder alle de tolv nedlastbare kartene, flerspillermodusene og over 40 «skins» for figurene dine.

Presentasjon av spillets nye gratisutgave.

I de kommende månedene planlegger Naughty Dog å lansere 40 ekstra pakker med nedlastbart innhold, og forteller at hver DLC-lansering vil fokusere på et spesielt tema. Mer informasjon om dette kan du finne på «free to play»-versjonens nettsted.

Uncharted 3: Drake's Deception ble opprinnelig lansert i november 2011. Originalversjonen falt definitivt i smak hos vår anmelder, Kjersti Stuestøl, som belønnet spillet med karakteren 9 i anmeldelsen på Gamer.no. Hun hadde da mye positivt å si om spillets originale flerspillerdel:

– Flerspillerdelen i spillet er betydelig fetet opp i forhold til forrige spill i serien. Enten man vil spille mot andre over nett, eller spille i lokal samarbeidsmodus med en kompis, bør flerspillerdelen i Uncharted 3 kunne utvide spilletiden med mange timer for de fleste. Så får vi heller se gjennom fingrene med at flerspilleren ikke er like imponerende visuelt eller lydmessig som enspillerdelen.

Les også: Anmeldelse: Uncharted: Golden Abyss
Les også: Spiller lagde film av Uncharted

Siste fra forsiden